❤️🎈👭🧑‍🤝‍🧑Дечија недеља🪗🎹👬🩵

❤️🩵ДЕЧИЈА НЕДЕЉА🩵❤️🪗🎹🎈🎈🧑‍🤝‍🧑👭👬
У нашој ј школи је разноврсним програмом обележена Дечја недеља, чији слоган овог октобра гласи: “ слоган нам је,, ВЕЛИКО ❤️ ДЕЦЕ СРБИЈЕ“❤️🩵.
🧑‍🤝‍🧑👭👬Сви ученици од 5. до 8. разреда су присуствовали музичком делу програма у холу школе који је извео наставник музичког,Срђан Брзаковић са малим хором својих ученика и двоје солиста на пијанину и хармоници. 🎹🪗
Затим се програм наставио на школском терену пуштањем 🎈🎈ДЕСЕТ БЕЛИХ БАЛОНА 🎈🎈 у знак сећања,на страдале ученике у Београду ,уз драмске одломке,рецитаторе и децу песнике.
Урађени су и ликовни плакати, а СРЦЕ ❤️симбол слогана, осмислила је наставница Бојана Меловић Уз њу,креатори програма су Снежана Ћирушић, Г. Боранијашевић и Верица Думбеловић. Топло се захваљујемо на помоћи наставници Драгани Обућина.

🧑‍🤝‍🧑👭❤️За један часак,под сунцем и плавим бескрајним небом, чинило се да још има слоге,наде и љубави у штуром свету без путоказа,и да ће просвета опет добити место на врху Ћопићевог брда, одакле ће кретати нови маштари с’грабљама.-Гордана Воранијашевић.